Kaddafi’nin Sarışın Seksi Özel Hemşireleri

Kaddafi’nin özel hizmetine bakan 5 hemşirenin tamamı da Ukrayna asıllıymış. Hemşire grubunda, Kaddafi’nin takma adı ‘Papik’miş.

Kaddafi’nin Sarışın Seksi Özel Hemşireleri

Kaddafi’nin sağlık durumunu en yakından izlemekle görevli, Ukrayna asıllı, sarışın güzel hemşire Oksana Balinskaya, devrik, müteveffa diktatörü çok özlediğini açıkladı. Wikileaks Belgeleri’nde, ‘Kaddafi’nin Seksi Sarışını’ diye nitelenen Balinskaya, 2 yıl boyunca eski Libya Lideri’nin tansiyonunu ölçmüş, kalp atışlarını dinlemiş, her gün kanını alıp kontrol etmiş ve günlük vitaminlerini düzenli olarak vermiş. Kaddafi’nin her türlü sağlık testi, Başkanlık Sarayı’ndaki çok özel laboratuarlarda yapılırmış. Kaddafi; öldürüldüğü ana kadar gayet sağlıklıymış ve her türlü işini kendi başına yapabiliyormuş. 

Kaddafi’nin özel hizmetine bakan 5 hemşirenin tamamı da Ukrayna asıllıymış. Hemşire grubunda, Kaddafi’nin takma adı ‘Papik’miş. Papik; babacık demekmiş. Ukraynalı güzel, seksi, sarışın hemşireler dönüşümlü olarak çalışıyormuş. 

Hemşireler, Kaddafi’nin yurt dışına yaptığı gezilere de sıra ile gidiyormuş. Yabancı basında ‘harem üyesi’ diye anılan hemşireler, Kaddafi ile hiç gönül ilişkisi yaşamamış. ‘Papik’ Kaddafi; güzel hemşirelere her fırsatta hal hatır sorarmış; ihtiyaçlarını hemen karşılarmış. Sarışın meleklerinin hep mutlu ve huzurlu olmasını istermiş.

Muammer El-Kaddafi; iktidara gelişini kutladığı her Eylül ayında, yanında çalışanlara özel hediyeler verirmiş. Balinskaya’nın payına da altın bir madolyon ve Kaddafi’nin resminin işlendiği bir saat düşmüş.

Oksana Balinskaya, çok sıkı bir sınav ve araştırma sonucunda, Libya’daki işine kabul edilmiş. İş için başvurduktan sonra bir ay beklemiş ve 6 aday arasından sınavı kazanmış.

Çalıştığı mekanda - Başkanlık Sarayı’nda! - çok sade giyiniyorlarmış; ruj sürmüyor, makyaj yapmıyorlarmış. Renkli, göz alıcı, modaya uygun kıyafetler kullanmıyorlarmış. Kaddafi ile hiçbir zaman baş başa kalmamışlar. Wikileaks Belgeleri’ne kadar giren, Kaddafi’nin sarışın, seksi hemşireleriyle cinsel ilişkiye girdiği haberlere yalanmış. Kaddafi ile seks yaptığı iddia edilen ve adı da verilen diğer sarışın hemşire Galina Kolonitskaya’ya iftira ediliyormuş:

‘Elbette ki Galina Kolonitskaya çok güzel ve çok nazik bir kadındı. Bana çok yardımı dokundu. Biz hemşireler ve Kaddafi’nin kadın korumaları hakkındaki olumsuz imajı kim yarattı hiç bilemiyorum. Aklı olan kim bizim Kaddafi’yle bir ilişkimiz olduğuna inanabilir ki?’

Oksana Balinskaya, çok zorlu bir süreçten sonra ülkesine dönebilmiş. Çok az bir para karşılığı adını açıklamadığı bir sağlık kurumunda çalışmaya başlamış.

Ali Hikmet İnce yazdı.

19 October 2018 21:13
1,449 kez okundu

Ali Hikmet İnce



Benzer Yazılar

Kaddafi’nin Uçağındaki Deniz Baykal

Kaddafi, hayatı boyunca Türk Milleti’ne olan sevgi ve saygısını hep tekrarladı. Türkiye’nin en sıkışık döneminde yaptığı stratejik yardım hiç unutulmadı.

Çanakkale Şehidi Hemşire Erica

Alman asıllı gönüllü hemşire Erica; Kocaçimen Dağı eteklerinde Yalova mevkiindeki sahra hastanesinde Osmanlı askerlerine şifa dağıtırken; - 17 Aralık 1915 günü öğleden sonra! - İngiliz bombardımanında top mermisiyle parçalanarak şehit düştü.

Hitler’in Kalbini Çalan Yahudi Dilberi

Alman Nazi lideri Adolf Hitler, Avusturya’da geçirdiği ilk gençlik yıllarında Yahudi asıllı Stefanie Isak adlı olağanüstü güzel kıza âşıktı, ama duygularını açıklayacak cesareti kendisinde bulamadı.

Diğer Dünya Tarihi Yazıları

Putin’in Türk Asıllı Metresi

Putin’in hayatına giren veya adı beraber anılan hanım(lar)ın yüzüne şans hep güldü. Kimisi gayrimenkul(ler)e ve servete kondu. Kimisi de politikaya girdi. Medya dünyasında patron koltuğuna oturdu. Devlet protokolünde ‘görünmeyen statü’ sahibi kesildi. Alina Kabaeva, şöhretli sporcuydu. Putin’le tanıştıktan sonra ününü, variyetini ve etkinliğini artırdı. Bayan Kabaeva, ‘son göz ağrısı’na, ‘Kış öncesi gelen - kısa süreli - aldatıcı yaz’a benzetildi. Güzelliği ile sadece Putin’in değil, bütün karşı cinsin ilgisini topladı. Sadece Rusya’da değil dünyada da stardı!

Putin'in Kadınları

Ünlü şairimiz Orhan Veli, ‘Kitabe-i Sen-i Mezar’ isimli şiirine, ‘Hiçbir şeyden çekmedi dünyada / Nasırdan çektiği kadar,’ mısralarıyla başladı. Süleyman Efendi’nin sıkıntılarını anlattı. Putin de, çevresindeki güzel kadınlardan çekti. Kalbini verdiği, kanatları altına aldığı, özenle sakladığı ‘nazende’ler sayesinde merak edildi, dillere düştü, haberlere mevzu oldu. Putin ve yakın çevresini saran ‘nazenin’ler, dünyanın da ilgisini çekecekti!

Öteki Putin / 2

Putin, dünya siyaset arenasına çıkınca, hemen fark edildi. Gizli servislerin, basının ilgi alanına girdi. Özel hayatı, çalışma şekli, yakın çevresi, ailesi ve hatta akrabaları tek tek değerlendirildi. Yazıldığı gibi Putin, ‘dünyanın en zengin adamları arasında’ mıydı? ‘Birbirinden güzel 2 hanımla birlikte olmuş’ ve ‘ailesinin kalabalıklaşmasını sağlamış’ mıydı?

Öteki Putin / 1

Putin, ‘KGB okulu/geleneği’nden gelen Rusya Federasyonu Başkanı’ydı. Tarihine, devletinin derin/‘kadim’ geleneklerine ve kurumlarına bağlıydı. Hatta resmen açıklamasa bile, 20. asrın 2 numaralı süper gücü, ‘Sovyetler Birliği’nin mirasçısıydı. ‘Çarlık Rusyası ile SSCB’nin sentezi gibiydi!’

Kral Charles’ın ‘Gönül Galerisi’

Prens Charles ile Camilla arasındaki aşk öyküsü televizyon dizi(si) senaryosuna benzerdi. Taraflar, bir dargın bir barışık, bazen hoşnut bazen üzgün yarım asrı aşan ‘parçalı bulutlu’ birliktelik yaşadı. İkili - başka kişilerle evliyken dahi! - birbirlerinden vazgeçemedi. Sonunda mutlu sona ulaştılar ama hayli geç olmuştu!

Kral 3. Charles Müslüman mı?

‘3. Charles’ unvanı ile İngiltere Tahtı’na oturan Prens Charles, Şeyh Nazım Kıbrısî’nin iddia ettiği gibi ‘Müslüman’ mıydı? Hem Anglikan Kilisesi’nin başı hem İslâm dinine mensubiyet mümkün müydü?

Hitler’in Karısı da Yahudi Çıktı

Tarihe ‘Yahudi soykırımını yap(tır)an lider’ suçlamasıyla geçen, Alman Nazi Partisi’nin değişmeyen Führer’i Adolf Hitler’in son büyük aşkı, nikâhlı karısı Eva Braun Aşkenaz Yahudisi çıktı.